Ranu is 33 jaar en woonachtig in Den Haag. Ze is in het bezit van een afgeronde HBO Accountancy opleiding.

Na een aantal jaar voor Administratiekantoren en Accountantskantoren werkzaam te zijn geweest is Ranu toe om zichzelf in het bedrijfsleven te bewijzen.

Ranu heeft ruime boekhoudkundige werkervaring opgedaan. Tijdens haar periode bij diverse administratiekantoren was ze verantwoordelijk voor verschillende klanten. Dit waren eenmanszaken
of kleinere MKB-bedrijven. Hier is ze verantwoordelijk geweest voor o.a. het boeken van de inkoop- en verkoopfacturen, verzorgen van de kas- en bankadministratie, de BTW aangifte en het opstellen van de jaarrekening. Ook is Ranu inzetbaar voor werkzaamheden op de grootboekadministratie en voor het assisteren bij rapportages en analyses.

Haar ambitie is om meer ervaring op te doen op de grootboekadministratie, met rapportages/analyses en om zichzelf zo verder te ontwikkelen binnen het bedrijfsleven.

Ranu heeft voornamelijk gewerkt met Exact Online.

Als persoon is ze heel spontaan, communicatief vaardig, flexibel, respectvol en resultaatgericht. Ze is representatief, een aanpakker en een doener. Ze past zicht gemakkelijk aan, is loyaal en accuraat.

Ranu is per 1 maart beschikbaar voor een nieuwe tijdelijke opdracht.