Werkwijze

Duynborgh

Detacheren

Detacheren verzorgt DuynBorgh op operationeel, tactisch en leidinggevend niveau. Vanaf MBO-ers tot universitair afgestudeerden, allen met de nodige jaren werkervaring op een financiële administratie. Zowel binnen de profiten

DuynBorgh biedt organisaties de mogelijkheid van detachering door ervaren, gedegen opgeleide medewerkers op ieder gewenst niveau in te zetten. Afhankelijk van uw verzoek of de gemaakte analyse wordt een detacheringtraject voor korte of lange termijn vastgelegd. Onze medewerkers beschikken over parate kennis van alle gangbare software en laten u meeprofiteren van de ervaring die zij in andere projecten hebben opgedaan. Bij piekbelasting, langdurige ziekte van uw eigen medewerkers of bijzondere behoefte aan specifieke kennis; onze financiële professionals helpen u uit de brand. Zij maken zich snel wegwijs binnen uw organisatie en zullen u voorzien van waardevolle informatie en rapportages.

Detacheren verzorgt DuynBorgh op operationeel, tactisch en leidinggevend niveau. Vanaf MBO-ers tot universitair afgestudeerden, allen met de nodige jaren werkervaring op een financiële administratie. Zowel binnen de profiten non-profit sector.

Het is ook mogelijk, mits vooraf aan DuynBorgh kenbaar gemaakt, een detacheringperiode af te spreken die eigenlijk geldt als een ver- lengde proeftijd. Hierdoor verkrijgt men voldoende de gelegenheid te beoordelen, of de betreffende financiële professional inderdaad de ideale aanvulling vormt voor de organisatie. Na deze detacheringperiode kan men de financiële professional een vast dienstverband aanbieden.

Interim-management

Op beleid- en leidinggevend niveau beschikt DuynBorgh over ruime contacten met interim-managers. Interimmanagers die het klappen van de zweep kennen uit de veelheid van opdrachten en rijke ervaring die zij bij diverse organisaties hebben opgedaan.

DuynBorgh biedt hoogwaardige interim-management oplossingen voor veranderingsmanagement, project-/programmamanagement en overbruggingsmanagement. Interim-management bij DuynBorgh kenmerkt zich door het bieden van managementkwaliteiten en inhoudelijke expertise. Financiële professionals die gewend zijn te sparren op managementniveau. Teamspelers die waarde toevoegen. Ambitieuze en daadkrachtige allround interim-managers die bedrijfsdoelstellingen effectief weten te vertalen naar tactisch en operationeel niveau.

Op beleid- en leidinggevend niveau beschikt DuynBorgh over ruime contacten met interim-managers. Interimmanagers die het klappen van de zweep kennen uit de veelheid van opdrachten en rijke ervaring die zij bij diverse organisaties hebben opgedaan. Steeds vaker maken organisaties gebruik van deze expertise, ook voor bijvoorbeeld enkele dagdelen per maand. Op het vlak van IO/IC proces- sen, het in kaart brengen van de administratieve organisatie binnen uw organisatie, salarisadministratie, verander- en verbeterprocessen. De interim-managers van DuynBorgh voegen waarde toe en bieden oplossingen.

Werving & Selectie

Wij hanteren een praktische en directe methode van werken, die erop is gericht om in goed en regelmatig overleg met u, de meest geschikte kandidaat te vinden voor de bezetting van de te vervullen vacature.

DuynBorgh is een ervaren specialist in werving & selectie. Wij leveren kwaliteit, hanteren een persoonlijke benadering en komen gemaakte afspraken met u en onze kandidaten werkelijk na. Voor het uitbesteden van een werving & selectieopdracht bent u bij DuynBorgh aan het juiste adres, want wij weten wat werving & selectie werkelijk betekent. Goede mensen zijn bijzonder schaars en dus moeilijk te vinden. Bedrijven en instellingen kampen nogal eens met problemen als vacatures vervuld moeten worden. DuynBorgh neemt u dit probleem uit handen. Wij hanteren een praktische en directe methode van werken, die erop is gericht om in goed en regelmatig overleg met u, de meest geschikte kandidaat te vinden voor de bezetting van de te vervullen vacature. Als professioneel intermediair zorgen wij vervolgens, middels advisering en coaching richting opdrachtgever en kandidaat, voor een optimaal verloop van het werving & selectieproces.

In onze wervingprocedure streven we ernaar u meerdere kandidaten aan te bieden die aan het opgestelde functieprofiel en uw wensen voldoen. U bepaalt uiteindelijk zélf wie u wenst aan te nemen en u bepaalt de bijbehorende arbeidsvoorwaarden. DuynBorgh werkt op basis van no cure no pay. Daarnaast bieden wij de opdrachtgever bij exclusieve opdrachten een aanvullende zekerheid indien het dienstverband tussen partijen binnen zes maanden verbroken wordt. In dit geval zoeken wij desgewenst een nieuwe geschikte kandidaat, zonder u daarvoor een extra fee te berekenen. Voor u als opdrachtgever betekent dit een waardevaste investering en zekerheid van continuïteit. De praktijk leert dat onze relaties vrijwel nooit van deze optie gebruik hoeven maken.

Een executive search opdracht, waarbij publiekelijk geen ruchtbaarheid wordt gegeven aan de ontstane vacature, is ook bij DuynBorgh in vertrouwde handen.×
Home Vacatures Kandidaten Onze werkwijze Over DuynBorgh Inloggen Contact