Willem is 39 jaar en woonachtig in Heerhugowaard. Hij is breed georiënteerd, maar heeft een passie ontwikkeld om cijfers te analyseren. Zowel binnen de vakgebieden accounting en control is hij inzetbaar. Zijn combinatie van persoonlijkheid, afgeronde HBO opleiding en ervaringsachtergrond zijn bijzonder schaars te noemen.

In zijn 5-jarige loopbaan in de accountancy heeft hij een bijzondere brede, zelfstandige en verantwoordelijke rol verkregen met een mooie portefeuille aan organisaties waar hij zelfstandig de complete financiële administratie, rapportages, jaarrekening, controlewerkzaamheden en advieswerkzaamheden voor heeft verzorgd. Deze klanten bezocht hij ook persoonlijk om met hen te sparren over cijfers en ze te adviseren over hun bedrijfsvoering.

Als detacheringmedewerker bij DuynBorgh heeft hij diverse projecten succesvol afgerond, als Teamleider Financiële Administratie van het zorgverzekeringskantoor in Bonaire, Senior Administrateur bij een jeugdzorgorganisatie. Bij zijn laatste opdrachtgever als Financieel Manager van een internationale ICT-organisatie dat datacenters bouwt en dataopslag aanbiedt in de cloud.

In zijn rol als financieel manager heeft hij ervaring met het zelfstandig verzorgen van de maandafsluiting en periodieke rapportages, internationale BTW aangifte, (geconsolideerde) jaarrekening, onderhouden van contacten met de externe accountant, projectbewaking en het controleren van de subsadministraties.

Talenkennis: Engels, Nederlands.

Softwarekennis:

  • Unit4
  • Exact Globe/Online/Synergy
  • Snelstart
  • Sap Business One
  • Twinfield

Willem is per 28 januari 2019 beschikbaar voor een opdracht van 36 tot 40 uur per week.