Ryan is 22 jaar en woonachtig in Vijfhuizen. Hij bezit een diploma MBO Bedrijfsadministrateur niveau 4 en is beschikbaar voor een financieel administratieve functie.

Tijdens zijn studie heeft Ryan ervaring opgedaan bij een accountantskantoor in Haarlem. Hier heeft hij o.a. inkoop- en verkoopfacturen in het bank-, kas- en memoriaalboek geboekt. Hij heeft
jaaroverzichten gecontroleerd en facturen opgesteld.

Vanwege zijn passie voor cijfers heeft hij als nevenactiviteit bedrijven van vrienden boekhoudkundig ondersteund. Voor zijn eerste opdracht via DuynBorgh heeft hij bij Vegro Verpleegartikelen in Lisse de financiële administratie ondersteund. Hij heeft met name inkoopfacturen ingeboekt, kasmutaties gecontroleerd, betalingsherinneringen gecontroleerd, kasboek bijgewerkt en betalingen verricht. Hij heeft hierbij gewerkt met Microsoft Dynamics Navision. Zijn Excel kennis is prima, bij Vegro heeft hij met diverse rapportages en draaitabellen moeten werken.

Als detacheringmedewerker van DuynBorgh wil Ryan graag zijn financiële kennis verbreden en verschillende bedrijven, culturen en mensen leren kennen. Zijn eerste ambitie is om werkervaring op te doen.

Als persoon is hij rustig, leergierig, gedreven en goed in staat om in een team te functioneren. Ryan is hardwerkend, secuur, representatief, serieus en doet wat er van hem verwacht wordt.

Hij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Ryan is per direct beschikbaar voor een nieuwe tijdelijke opdracht van 32 tot 40 uur per week.