Roy is 21 jaar en woonachtig in Streefkerk (in de buurt van Dordrecht). Hij heeft onlangs zijn HBO opleiding richting Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) afgerond en is klaar voor het echte werk.

Hij heeft zijn afstudeerscriptie voltooid bij Timmerfabriek De Jong & Van Aartrijk. S Sinds 1922 zijn ze actief in het (machinaal) produceren en renoveren van houten kozijnen, ramen en deuren. Het onderwerp van zijn scriptie ging over het implementeren van een juiste kosten- toerekeningsmethode.

Hij heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan als Financieel Medewerker bij Ames Autobedrijf. Ames is een offificiële merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Dordrecht en omstreken. Ames maakt onderdeel uit van de Amega Groep. Hier was hij voor een half jaar verantwoordelijk voor het analyseren en verklaren van tussenrekeningenen debiteurenlijsten en heeft hij ondersteunend werk gedaan voor de controllers, waaronder facturen opzoeken en bankbetalingen controleren.

Als detacheringmedewerker van DuynBorgh wil hij graag zijn accounting- en controllingvaardigheden verbreden en verschillende bedrijven, culturen en mensen op fifinanciële afdelingen leren kennen. Hij is breed inzetbaar en geïnteresseerd in een combinatie van boekhoudkundige- en controlerende werkzaamheden, rapportage- en analysetaken.

Hij is bekend met de systemen SAP en Exact Online. Daarnaast is hij zeer vaardig met Excel en in staat om overzichten en rapportages te optimaliseren en op te stellen. Hij vindt het zelf ook erg leuk om met Excel aan het werk te kunnen gaan en om zelf de mooiste overzichten te creëren.

Roy beschikt over uitstekende Nederlandse communicatieve vaardigheden.

Als persoon is hij rustig, leergierig, gedreven en goed in staat om zowel in een team te functioneren als zelfstandig. Roy is hardwerkend, secuur, representatief, serieus en doet wat er van hem verwacht wordt. In zijn vrije tijd voetbalt Roy in een vriendenteam en brengt hij graag tijd door met vrienden en familie.

OPLEIDING(EN):

HBO Bedrijfseconomie
2015 – 2020 Hogeschool Rotterdam
Havo-diploma
2010 – 2015 Willem de Zwijger College te Papendrecht

SOFTWARE:

  • Excel
  • SAP
  • Exact