Boris is 23 jaar en woonachtig in Amsterdam. Hij bezit een afgeronde HBO- opleiding Finance & Control. Hierop aansluitend gaat Boris in september 2020 beginnen  aan zijn Premaster en daarna aan zijn Master Accountancy & Control.

Boris is beschikbaar voor een brede boekhoudkundige, junior controlling of financial analyst functie. De afgelopen 4 jaar heeft hij zijn opleiding HBO Finance & Control met plezier gevolgd en heeft hij een afstudeerstage afgerond waarin hij de administratieve organisatie en interne controle in kaart heeft moeten brengen. Tevens volgde hij in deze periode een cursus Lean Six Sigma Green Belt. Daarnaast heeft hij ook een basiscursus Exact Online, aangeboden door de Hogeschool van Amsterdam, gevolgd.

Boris verwacht een goede aanwinst te zijn voor elke organisatie. Zijn ambitie is uiteindelijk om meer administratieve ervaring tijdens zijn studie op te doen en uiteindelijk een volmaakte controller te worden. Boris vindt het verder ook zeer interessant om te leren hoe men succesvol kan implementeren en hoe men zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van de ERP systemen. Tot slot heeft hij interesse om met BI data te werken. Dit alles hoop hij als detacheringmedewerker van DuynBorgh te mogen ervaren en te kunnen leren.

Boris is bekend met de systemen Exact Online en SAP. Zijn Excel vaardigheden zijn uitstekend. Hij is bekend met het maken van draaitabellen, diverse zoekfuncties, voorwaardelijke opmaak en complexe berekeningen. Hierdoor is hij in staat om overzichten en rapportages op te stellen.

Boris is leergierig, resultaatgericht, enthousiast, gemotiveerd en werkt graag in teamverband. Daarnaast beschikt hij over een goede dosis sociale en contactuele eigenschappen en is hij goed in staat zelfstandig te werken. Boris zie je niet zo snel met een ochtendhumeur op werk komen, maar juist met een grote glimlach. Ook is hij leergierig en kijkt hij uit naar zijn vervolgstudie in deeltijd MSc Accountancy & Control.

OPLEIDING(EN):

Master Accountancy & Control
2020 – heden Universiteit van Amsterdam
Bachelor Finance & Control
2016 – 2020 Hogeschool van Amsterdam
Havo-diploma
2010 – 2016 Joke Smit College

SOFTWARE:

  • Excel
  • SAP
  • Exact Online