Anouk is 28 jaar. Ze bezit een afgeronde HBO bacheloropleiding richting Bedrijfseconomie en heeft ruim 5 jaar werkervaring met het verzorgen van de grootboekadministratie en de subadministraties, debiteuren en crediteuren, het opstellen van periodieke rapportages en analyses en het verbeteren van
werkprocessen.

Ze heeft meerdere opdrachten via tussenkomst van DuynBorgh uitgevoerd, naar grote tevredenheid van haar leidinggevenden. Bij een centraal bureau van een kinderopvangorganisatie was ze als zelfstandig administrateur verantwoordelijk voor alle boekhoudkundige taken, de informatievoorziening en analysetaken, het verbeteren van de werkprocessen en de controletaken op de salarisadministratie.

Bij een commercieel retailbedrijf met fysieke winkels en een webshop heeft ze, zonder inwerktraject, zelfstandig een boekhoudkundig medewerker vervangen. Hierin heeft ze laten zien snel en zelfstandig aan de slag te kunnen. Hierin onderscheidt zij zich als detacheringmedewerker.

Haar overige werkervaring heeft ze opgedaan bij een vastgoedbedrijf dat het commercieel, technisch en financieel management van vastgoedportefeuilles verzorgt. Ze heeft hierbij als financial accountant de administraties verzorgd van diverse vastgoedvennootschappen en de controller ondersteund bij het uitzoeken van verschillen en het opstellen van financiële analyses en cijfermatige onderbouwingen.

Ze heeft met diverse financiële automatiseringspakketten gewerkt, w.o. Accountview, SAP en AFAS Profit. Daarnaast is ze goed bekend met Exact (Globe en Online).

Een groot voordeel van Anouk is haar inzicht in processen en de gevolgen van haar werk voor de complete bedrijfsvoering en controle afdeling. Hierdoor is ze in staat om op korte termijn ondersteuning te leveren waar nodig, maar ook op hoger niveau te acteren door de organisatie structureel verder te helpen.

Anouk is een spontane en hardwerkende financieel professional. Ze is rustig, maar uiterst gedreven en accuraat. Ze komt het best tot haar recht in een werkomgeving waar van haar een combinatie van productiviteit en kwaliteit van werk wordt gevraagd.

OPLEIDING(EN):

HBO Bedrijfseconomie
2008 – 2013 Hogeschool van Amsterdam
Minor Beleggen Diep
2011 – 2012 Hogeschool van Amsterdam
Havo-diploma
2003 – 2008 Scala College, Alphen aan den Rijn

SOFTWARE:

  • AccountView
  • Unit4
  • CODA
  • Exact Globe Next
  • Exact Online
  • SAP
  • Profit
  • Microsoft Excel

Anouk is per 1 februari beschikbaar voor een nieuwe tijdelijke opdracht.