Sjaak Hoeke, Groepscontroller
Sjaak Hoeke, Groepscontroller

"Ongeveer 5 jaar geleden heb ik me voor de eerste keer ingeschreven als werkzoekende, omdat ik hoopte dat DuynBorgh voor mij een goede opdracht kon vinden in de bollenstreek. Dit in verband met kortere reistijden", aldus Sjaak Hoeke. "Destijds kon er geen sprake zijn van een "match", niet in de laatste plaats omdat ik zelf al vergevorderd was met het vinden van een andere baan. Eind 2006 heb ik me wederom gemeld voor een nieuwe uitdaging omdat mijn werkgever werd ingelijfd door een ander bedrijf".

"Ik heb de bemiddelingspoging van DuynBorgh als uitermate plezierig ervaren. Mijn vaste aanspreekpunt was een consultant waar ik een hele open en eerlijke communicatie mee had. Thans ben ik via DuynBorgh werkzaam als groepscontroller bij een organisatie die de marketing, verkoop en distributie verzorgt van geneesmiddelen en zelfzorgproducten in de Benelux. Deze organisatie heeft de functie hoog gewaardeerd, mede doordat er een aantal jaren niet echt een controller actief is geweest en er dus een behoorlijke uitdaging lag, ook in beleid en strategie".

"DuynBorgh is voor mij een goede intermediair, omdat zij zeer persoonlijk zijn in hun communicatie en steeds meer aantrekkelijke functies aanbieden".

Mario Westveer, Controller / Hoofd Financiën (Interim-management)
Mario Westveer, Controller / Hoofd Financiën (Interim-management)

"Ik ben al vele jaren als zelfstandig interim manager actief in de financiële wereld", zegt Mario Westveer. "Mijn eerste contact met DuynBorgh stamt uit de tijd, dat ik als Controller actief was bij een instelling voor het uitvoeren en controleren van indicaties binnen de zorg, al weer vijf jaar geleden. DuynBorgh was bij dezelfde organisatie actief door het detacheren van vele financieel specialisten en al doende maakten wij kennis met elkaar. Als interim-manager heb ik het contact en de daarna door DuynBorgh opgestarte activiteiten om voor mij nieuwe opdrachten te vinden, altijd als goed en duidelijk ervaren, zonder wederzijdse verplichtingen".

"Inmiddels heb ik al een aantal opdrachten voor DuynBorgh uitgevoerd. DuynBorgh heeft een goed en gevarieerd aanbod voor mensen die, net zoals ik, zelfstandig in de markt actief zijn. De laatste opdracht was een uitdagende klus in een jeugdinrichting waar ik als Hoofd Financiële Zaken langdurig werkzaam ben geweest. Overigens werd daar ook door een financieel professional van DuynBorgh de salarisadministratie verzorgd".