Nieuwe website DuynBorgh

duynborghtwitter

Met trots presenteren wij de nieuwe website van DuynBorgh!

De website heeft een compleet nieuw uiterlijk, met als doel het navigeren gebruiksvriendelijker te maken voor de bezoeker.

De vernieuwde website van DuynBorgh geeft vacatures op een moderne manier weer, ondersteund door haarscherpe foto’s die met de vacature of de opdrachtgever verband houdt. In de vacature staan tevens de contactgegevens van de behandelend consultant vermeld. Als je vragen over een vacature hebt, kan je nu makkelijk contact opnemen met de consultant via zijn of haar contactgegevens.

Alle sollicitaties bij DuynBorgh vinden digitaal plaats. De enige manier waarop je kan solliciteren op een vacature, is door op de knop solliciteren te klikken. Deze knop staat op iedere vacaturepagina. Vervolgens word je gevraagd om een account aan te maken. Met dit account kan je ook in de toekomst op andere vacatures reageren. Je kan je gegevens op ieder moment aanpassen door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Samen met de lancering van de nieuwe website hebben we ook onze social media kanalen een nieuw uiterlijk gegeven. Volg ons op Twitter en Facebook, en blijf op de hoogte van de laatste vacatures en interessante nieuwsberichten uit de branche.

Ook is het mogelijk om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrieven hebben een nieuw en fris uiterlijk gekregen. Met onze nieuwsbrieven houden wij kandidaten en bedrijven op de hoogte over de laatste vacatures en onze beschikbare medewerkers. Ook zijn er regelmatig acties die we via de nieuwsbrieven bekend maken.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de nieuwe website, neem dan gerust contact op met ons.