De DuynBorgh-methode

Wat maakt ons bedrijf uniek? Bij ons weet je zeker dat je kwaliteit, een heldere aanpak en professionaliteit krijgt.

Over ons

DuynBorgh is opgericht in 1999. Onze missie is het oplossen van capaciteitsvraagstukken bij toonaangevende organisaties binnen het werkveld Finance. Dat doen wij door de inzet van uitstekend opgeleide vakspecialisten. “Gedreven door ambitie, gericht op resultaat”, dat is ons motto. Kwalitatief de beste zijn is het ultieme streven van onze organisatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lisse en heeft ook een vestiging in Amsterdam (WTC).

Doordat wij uitsluitend met financiële professionals werken, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun vraagstukken professioneel worden opgelost. Echter, na afloop van een project, zorgen we ervoor dat onze klanten zelfstandig verder kunnen. Wij bieden grip op de zaak, ook als onze financiële professionals er niet meer zijn.
Soms doen zich onverwachte situaties voor die extra werk opleveren, terwijl het reguliere werk gewoon doorgaat. Projecten die een gedegen begeleiding behoeven, het realiseren van een vernieuwing of verandering binnen de organisatie. Ook het aftoppen van piekbelasting en het voorzien in vacatures of tijdelijke vervanging bij ziekte of zwangerschap vergt kostbare tijd.

“Denkers die doen”

Nadat we de problematiek van onze klanten hebben besproken, dragen wij een duurzame oplossing aan, volledig gebaseerd op de behoefte, middelen en tijdcriteria. Onze financiële professionals noemen wij “denkers die doen.” Wij leveren per direct adequate vervanging, ondersteuning, coaching en begeleiding bij onderbezetting en projecten. Tijdelijk, permanent of voor de duur van een project op zowel strategisch als operationeel niveau. We zorgen voor vaste procedures en heldere rapportages. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke band met onze relaties. Wij streven naar een functionele hechte samenwerking met korte lijnen waarbij resultaat en kwaliteit voorop staat. Altijd op zoek naar de juiste match van expertise en persoonlijkheid. Met een vaste consultant die op basis van regelmatige contacten kijkt naar het verloop van uw opdracht en, waar nodig, bijstuurt.

Onze professionals

DuynBorgh kent de financiële markt als geen ander. Ervaring, continue kennisuitwisseling, training en opleiding, vakgroepoverleg. Onze financiële professionals zijn en blijven op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen die juist uw sector raken. Uiteraard professionals met ruime ervaring in de financiële dienstverlening.

Meer weten? Neem snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.