DuynBorgh

Ons bedrijf
DuynBorgh met vestigingen in Lisse (hoofdkantoor) en Amsterdam (WTC) lost capaciteitsvraagstukken op bij toonaangevende organisaties binnen het werkveld Finance door de inzet van uitstekend opgeleide vakspecialisten. Gedreven door ambitie, gericht op resultaat. Kwalitatief de beste zijn is het ultieme streven van onze organisatie. Al sinds de oprichting in 1999 is dit streven sterk verankerd in onze missie. Een missie die we met hart en ziel verwezenlijken, immers, onze klanten behoeven met minder geen genoegen te nemen.

Waarom DuynBorgh?
Kiest u voor DuynBorgh dan kiest u voor resultaat. Projecten op financieel gebied voeren wij – door de inzet van onze financiële professionals – met plezier voor u uit. We doen dit echter op een dusdanige wijze dat u er zélf verder mee kunt. U krijgt grip op de zaak, ook als onze financiële professionals er niet meer zijn.

Ideaalbeeld
De ideale situatie voor iedere ondernemer of financieel manager is een glashelder inzicht in het financiële reilen en zeilen van de organisatie. Een adequate informatievoorziening leidt tot verhoging van het rendement en geeft duidelijkheid waar bedrijfsprocessen eventueel verbeterd of veranderd moeten worden. Wij weten uit ervaring met welke vraagstukken u wordt geconfronteerd.

De praktijk
U weet echter ook dat zich onverwachte situaties voordoen die extra werk opleveren, terwijl het reguliere werk gewoon doorgaat. Projecten die een gedegen begeleiding behoeven, het realiseren van die vernieuwing of verandering binnen de organisatie. Ook het aftoppen van piekbelasting en het voorzien in vacatures of tijdelijke vervanging bij ziekte of zwangerschap vergt kostbare tijd. Tijd die u nauwelijks heeft. U bent dus op zoek naar een oplossing die direct voorhanden is. Snel effectief, vakkundig en flexibel. Zonder dat u hier veel tijd aan moet besteden.

Onze aanpak: anders dan andere
Nadat we met u de problematiek hebben besproken, dragen wij u een duurzame oplossing aan volledig gebaseerd op uw behoefte, middelen en tijdcriteria. Onze financiële professionals zijn denkers die doen. DuynBorgh levert per direct adequate vervanging, ondersteuning, coaching en begeleiding bij onderbezetting en projecten. Tijdelijk, permanent of voor de duur van een project op zowel strategisch als operationeel niveau. Altijd met vaste procedures en heldere rapportages. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke band met onze relaties. Wij streven naar een functionele hechte samenwerking met korte lijnen waarbij resultaat en kwaliteit voorop staat. Altijd op zoek naar de juiste match van expertise en persoonlijkheid. Met een vaste consultant die op basis van regelmatige contacten kijkt naar het verloop van uw opdracht en waar nodig bijstuurt.

Wij spreken uw taal
DuynBorgh kent de financiële markt als geen ander. Ervaring, continue kennisuitwisseling, training en opleiding, vakgroepoverleg. Onze financiële professionals zijn en blijven op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen die juist uw sector raken. Uiteraard professionals met ruime ervaring in de financiële dienstverlening.

Bedrijfsbrochure
Klik hier om de bedrijfsbrochure (pdf) te downloaden of bekijk de online brochure hier.