Thijs is 25 jaar en woonachtig in De Rijp. Hij is zowel binnen de vakgebieden accounting, finance en projectcontrol inzetbaar en breed georiënteerd. Hij heeft een passie voor het analyseren van cijfers.

Zijn combinatie van persoonlijkheid, afgeronde HBO opleiding en ervaringsachtergrond zijn bijzonder schaars te noemen. Hij bezit een afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie, aangevuld met diverse cursussen en trainingen. Tijdens deze opleiding heeft hij meerdere malen stage gelopen bij een bedrijf met meerdere entiteiten op het gebied van funderingstechnieken. Vanuit diverse stageperioden is een vast dienstverband voortgekomen.

Hij heeft als zelfstandig administrateur voor diverse bedrijfsonderdelen binnen de groep gewerkt en is van daaruit doorgegroeid naar een positie van zelfstandige financieel controller.

Zijn loyaliteit, gedrevenheid, doorzettingsvermogen en ambitie om te groeien en te blijven ontwikkelen is van absolute meerwaarde op zijn persoonlijkheid: gedreven, gepassioneerd, communicatief en analytisch sterk, loyaal, overtuigend en representatief.

In zijn 6-jarige loopbaan bij het funderingsbedrijf heeft hij een combinatie van boekhoudkundig werk, planning & control werkzaamheden en projectwerkzaamheden verzorgd. Hij is bekend met alle facetten van de boekhouding w.o. crediteuren-, debiteuren- en grootboekadministratie. Als financieel controller was hij verantwoordelijk voor de jaarrekening, winst- & verliesrekening, periodieke managementrapportages, het opstellen, afstemmen en analyseren van (deel)begrotingen en treasury- en analysetaken. Hij heeft veel affiniteit met het maken van automatiseringsslagen. Zo is hij o.a. betrokken geweest als projectleider bij de implementatie van p2p software en het maken van complexe Excel rapportages op expert niveau.

Thijs wil met zijn dienstverband bij DuynBorgh zijn opgedane kennis en ervaring graag inzetten bij organisaties in tal van sectoren. Hij ziet er naar uit bij organisaties financiële rapportages/jaarrekening en kasstromen op te stellen en te verbeteren. Daarnaast geeft het hem een goed gevoel om processen efficiënter te kunnen laten verlopen.

OPLEIDING(EN):

HBO Bedrijfseconomie
2012 – 2016 Hogeschool van Amsterdam
Bedrijfsadministrateur niveau 4
2009 – 2012 Regio College

SOFTWARE:

• Microsoft Excel
• Microsoft Dynamics NAV 2016/2013/2009
• WhiteVision
• Managemind
• Unit4Multivers
• SAP
• KING

Thijs is per 1 april beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.