Sophie is 30 jaar en woonachtig in Alkmaar. Ze begeeft zich in de afrondende (scriptie) fase van de HBO opleiding Bedrijfseconomie.

Ze bezit 5 jaar ervaring bij Accountants- en Belastingadvieskantoren in de functie van Assistent Accountant in de samenstelpraktijk.

Hierbij werkt ze voor een gevarieerde klantenportefeuille, waaronder MKB ondernemers, Freelancers en internationale bedrijven. Door haar uitstekende communicatieve vaardigheden onderhoudt ze dagelijkse contact met haar klantenportefeuille voor de beantwoording van hun vragen op financieel gebied en treedt ze op als adviseur en aanspreekpunt.

In haar functie is ze verantwoordelijk voor het verzorgen van volledige financiële administratie, w.o. inkoop-, verkoop- en kas- en bankboek. Ze verzorgt de diverse belastingaangiften, stelt financiële overzichten en rapportages op en de jaarcijfers.

Als persoon beschikt ze over vele positieve eigenschappen die passen bij een uitstekende financieel professional. Ze is flexibel, leergierig, pro-actief en ambitieus. Daarnaast kan ze haar werk goed
organiseren, bezit ze cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden.

Daarnaast bezit ze uitstekende communicatieve vaardigheden en kan ze goed zelfstandig en in teamverband werken. Ze is assertief, durft op mensen af te stappen en is hands-on. Ze is bereid om hard te werken, zaken aan te pakken en collega’s te helpen.

Door haar ervaring in de accountancy is ze gewend om met deadlines om te gaan, zelfstandig te kunnen functioneren en efficiënt met haar tijd om te gaan. Ze is collegiaal en energiek, initiatiefrijk, en sociaal.

Sophie is per 9 augustus beschikbaar voor een opdracht van 32 uur per week. Sophie is reeds voorzien van een nieuwe opdracht.