Sharon is 23 jaar, woonachtig in Almere en in het bezit van een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Bedrijfsadministratie.

Tijdens en naast haar opleiding heeft ze ruime boekhoudkundige werkervaring opgedaan. Ze heeft stage gelopen bij Kennis Marketing Media Groep als financieel medewerker. Daarnaast heeft ze stage gelopen bij administratiekantoor EF Finance.

Ze heeft een brede boekhoudkundige ervaring opgedaan waardoor ze gemakkelijk inzetbaar is op een operationele functie op een financiële administratie. Ze heeft inkoop- en verkoopfacturen geboekt, de kas- en bankadministratie verzorgd, de BTW aangifte voorbereid en ondersteuning geleverd bij het opstellen van de jaarrekening. Ook heeft ze ervaring opgedaan met het verzorgen van de projectadministatie, het opstellen van onderhanden werkfacturen, urenregistratie, onkostendeclaraties en kostenfacturen op projectniveau.

Naast haar werk heeft ze ruim 1,5 jaar gewerkt bij Stichting Climate Adaptation Services. Dit is een non-profit organisatie die producten en diensten biedt om te anticiperen op de gevolgen van klimaatverandering. Hier werkte ze met Exact Online.

Een groot voordeel voor Sharon is dat haar vader financieel interim controller (HOFAM) is waardoor ze veel van hem kan leren. Hij heeft ook een grote rol gespeeld om haar te interesseren voor het boekhoudkundige vakgebied en heeft haar hierbij ondersteund en begeleid. Ze wilde in beginsel schoonheidsspecialiste worden, maar heeft uiteindelijk meer affiniteit met financiën en cijfers. De appel valt niet ver van de boom.

Als persoon is ze heel spontaan, communicatief vaardig, zelfredzaam, flexibel en resultaatgericht. Ze is representatief, een aanpakker en een doener. Ze past zicht gemakkelijk aan, is loyaal en accuraat.

Sharon is per 1 februari 2019 beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.