Sanne is 21 jaar en woonachtig in Assendelft. Ze bezit een afgeronde HBO opleiding richting Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) en is beschikbaar voor een brede boekhoudkundige of junior controlling functie.

Sanne heeft tijdens haar stages ervaring opgedaan op financiële afdelingen. Hierdoor heeft ze een jaar ervaring met het verzorgen van de financiële administratieve werkzaamheden. Ze heeft ervaring opgedaan met factureren, tussenrekeningen uitzoeken, voorraadcontroles, kascontroles, herinneringen en aanmaningen controleren en ondersteunen bij forecasts.

Voor haar scriptie heeft Sanne voor Landgoed Duin & Kruidberg onderzocht hoe de inslagtargets consistent behaald kunnen worden.

Als detacheringmedewerker van DuynBorgh wil ze graag haar accounting- en controllingvaardigheden verbreden en verschillende bedrijven, culturen en mensen leren kennen. Sanne is breed inzetbaar en geïnteresseerd in een combinatie van boekhoudkundige- en controlerende werkzaamheden en rapportage- en analysetaken.

Sanne is leergierig en gemotiveerd. Daarnaast gaat ze nauwkeurig te werk in zowel teamverband als zelfstandig. Haar Excel vaardigheden zijn erg goed, en ze is in staat om overzichten en rapportages te optimaliseren en op te stellen. Met draaitabellen werken is geen probleem voor haar. Daarnaast heeft ze tijdens haar opleiding ervaring opgedaan met het werken in Exact Globe en SAP.

Sanne heeft kennis en vaardigheden in haar tweede semester van studiejaar 2018/2019 verworven op niveau ‘end-user’ alsmede op ‘key user’ niveau in de SAP ERP basics en module onderdelen van Financial Accounting. In de Financial Accounting module heeft Sanne gewerkt met payment proposal processen, asset accounting processen, invoicing framework orders en purchase orders, rapportages en General Ledger beheer en controle. Sanne heeft in ruime mate kennis opgedaan op het terrein van systeem- en procesanalyse en deze in praktijk gebracht.

In haar vrije tijd doet ze aan tennis en fitness en brengt ze graag tijd door met vrienden en familie. Ze beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

OPLEIDING(EN):

HBO Bedrijfseconomie
2016 – 2020 Hogeschool van Amsterdam
Minor Business Process Integration – Finance
2019 Hogeschool van Amsterdam
Havo-diploma
2010 – 2015 Bertrand Russell College

SOFTWARE:

  • Excel
  • SAP
  • Exact Globe