Erkant is 37 jaar en woonachtig in Rotterdam. Erkant is een uitermate loyale en gedreven medewerker met een stevige boekhoudkundige achtergrond.

Hij is in het bezit van een afgeronde opleiding HBO Bedrijfseconomie en inmiddels meer dan 8 jaar werkervaring.

De basis van zijn financiële ervaring heeft hij opgedaan tijdens zijn stageperiodes bij Imtech, Unilever en Flora Holland als financieel medewerker. Hier heeft hij kennis opgedaan op het gebied van projectadministratie, crediteurenadministratie en kostprijscalculatie. Tevens heeft hij hier de processen omtrent de crediteurenadministratie beschreven, geanalyseerd en verbeterpunten aangedragen en gerapporteerd.

Erkant heeft inmiddels meerdere projecten via de bemiddeling van DuynBorgh succesvol afgerond, o.a. bij Thuiszorg Rotterdam, Parnassia Bavo Groep en E-On Benelux en Zorgservice XL, respectievelijk als debiteurenadministrateur/-beheerder, medewerker kas- en bankadministratie en senior medewerker crediteurenadministratie. Hij heeft bij zijn vorige opdrachtgevers met uiteenlopende boekhoudpakketten en ERP systemen leren werken. Zijn kennis op het gebied van Excel, Exact en SAP is bovengemiddeld te noemen.

Als persoon is hij te omschrijven als een ambitieuze, getalenteerde en zeer loyale medewerker met ruime ervaring als medewerker crediteuren-, debiteuren- en grootboekadministratie. De loyaliteit blijkt uit de langdurige opdrachten, o.a. zijn opdracht bij E.On Benelux van 2,5 jaar, waar hij zich aan heeft gecommitteerd.

Collega’s en voormalig leidinggevenden omschrijven Erkant als communicatief vaardig, iemand die goed prioriteiten kan stellen en zeer productief is. Wij hebben uitsluitend positieve referenties van al zijn opdrachtgevers over hem ontvangen.